NLP Coaching, Trainingen & Workshops voor kinderen, ouders en leerkrachten
die meer uit zichzelf, de ander en hun persoonlijke leven willen halen

Power in Kids coacht kinderen en ouders door middel van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). NLP richt zich op wat je wel wilt in plaats van op wat je niet wilt. Het richt zich niet op problemen, maar op oplossingen en mogelijkheden. Het leert je bijvoorbeeld dat het oké is om fouten te maken en dat je daar juist van kan leren hoe je het de volgende keer anders kan doen om wel het gewenste resultaat te krijgen. Mislukking bestaat niet; er is alleen feedback. Nare gevoelens en negatieve gedachten zijn met NLP  heel snel om te zetten in een goed gevoel en positieve gedachten. Kinderen en ouders vinden NLP een leuke manier van coachen en staan vaak na een aantal sessies weer in hun kracht. Ontdek zelf de mogelijkheden die NLP jou en je kind te bieden heeft.

Welkom bij Power in Kids, de praktijk speciaal voor ouders en voor kinderen tot en met 17 jaar. Het kan zijn dat je kind onzeker is, pest of gepest wordt, moeite heeft met verandering, moeite met leren of zich regelmatig boos of angstig voelt. Of misschien heeft je kind iets anders waar hij of zij last van heeft en wel wat hulp bij kan gebruiken. Power in Kids helpt je kind om te leren gaan met zijn of haar probleem en in veel gevallen verdwijnt het probleem helemaal. Ik help je kind om zijn of haar kwaliteiten te ontdekken en te versterken, zodat je kind deze in kan zetten op elk gewenst moment.

Voor bijna elke ouder kan opvoeden soms best een uitdaging zijn. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind en hoe weet je nou wanneer je je kind het beste meegeeft?

Over mij

Hallo! Ik ben Wendy Koning, getrouwd en moeder van twee jongens (8 en 4 jaar). Mijn passie is kinderen helpen om te leren gaan met dingen die ze spannend of lastig vinden, zodat ze een goede basis hebben van waaruit ze weten hoe ze in hun dagelijkse leven om kunnen gaan met bijvoorbeeld hun angst, boosheid, verdriet of negatieve gedachten. Daarnaast deel ik graag mijn kennis met ouders, opvoeders en leerkrachten hoe zij het beste in zichzelf en hun kind naar boven kunnen halen en hoe zij het opvoeden en werken met kinderen (nóg) leuker en makkelijker kunnen maken. Dit doe ik middels NLP coaching & training.


Toen ik NLP  (Neuro Linguïstisch Programmeren) ontdekte, dacht ik: “Dit zouden ze eigenlijk op school moeten leren. Het zou toch fantastisch zijn als kinderen dit op jonge leeftijd al mee krijgen?” NLP richt zich namelijk op wat je wel wilt in plaats van op wat je niet wilt. Het richt zich niet op problemen, maar op mogelijkheden en oplossingen. En het leert je anders te kijken naar situaties die voorheen misschien spannend of lastig waren.

 

Naast de NLP Master Pracititoner heb ik de NLP & Kids opleiding gevolgd. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je als ouder en als kind de juiste manier leert, je alles kan bereiken wat je wilt.

Ik ben erin gespecialiseerd om jou en je kind daarbij te helpen. Wil je meer informatie

of een afspraak, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Power in Kids is er voor:

 

 • Als je kind onzeker is.
 • Als je kind pest of gepest wordt.
 • Kinderen die last hebben van de scheiding van hun ouders.
 • Wanneer je kind last heeft van faalangst
 • Als je kind slecht (in)slaapt.
 • Als je kind angstig is.
 • Wanneer je kind moeite heeft met nieuwe situaties.
 • Als je kind snel boos wordt.
 • Kinderen die méér zelfvertrouwen willen.
 • Als je kind moeite heeft met leren.
 • Als je kind allergisch is.
 • Als je kind het niet makkelijk vindt om keuzes te maken.
 • Wanneer je kind vaak buikpijn/hoofdpijn heeft en er geen medische oorzaak is.
 • Ouders die hun kind op een positieve manier willen motiveren en stimuleren.
 • Ouders die het beste in hun kind naar boven willen halen.

Hoe gaat Power in Kids te werk

Kinderen

Power in Kids richt zich er tijdens de coaching op om het beste resultaat te krijgen voor jouw kind. Om je kind goed te kunnen begeleiden, heb ik eerst een intakegesprek met de ouder(s). Tijdens het intakegesprek brengen we het probleem van je kind in kaart en krijg je als ouder tips en adviezen mee hoe je je kind het beste kunt ondersteunen tijdens het coachingstraject én daarna.
Met de juiste NLP-technieken, afgestemd op de persoonlijke situatie van jouw kind, gaan we op een actieve en creatieve manier aan de slag. Zo leert je kind op leuke wijze om te gaan met spannende of lastige situaties en met ongewenste emoties. Hoe geweldig zou het zijn als je kind op jonge leeftijd al leert hoe het in zijn of haar kracht kan staan in alle omstandigheden en daarmee een sterke basis heeft voor de toekomst?

Ouders

Power in Kids leert jou als ouder verschillende manieren hoe je het opvoeden van je kind(eren) nóg leuker en makkelijker maakt. Tevens krijg je handvatten mee hoe je als ouder je kind een sterke basis mee kunt geven, waarop je kind zich in de toekomst verder kan ontwikkelen. We gaan tijdens de NLP Powercoaching voor ouders aan de slag met diverse NLP-techieken, ik leer je wat NLP is en hoe je de voordelen van NLP in je opvoeding én in je persoonlijke leven kunt inzetten.

NLP leer je het beste door te doen en daarom ga je na de sessie gelijk thuis met het geleerde aan de slag. Tijdens de persoonlijke coachingsessies bespreken aan de hand van jouw ervaringen wat wel en wat niet zo goed werkte bij jou thuis. Niet alleen jij, maar ook je gezin zal indirect profijt hebben van de NLP Powercoaching!

Elk kind is uniek, toch? En juist daarom verdient elk kind
een unieke oplossing voor zijn of haar
probleem.

Power in Kids op Facebook

 

Uiteraard is Power in Kids ook actief op Facebook! Like de pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van NLP coaching voor kinderen en ouders. Ik plaats regelmatig interessante berichten en tips die voor een positieve verandering in het leven van jou en dat van je kind kunnen zorgen.

Contactformulier

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en ik

bericht je binnen 24 uur.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Adres en Route

Irissenstraat 38 (ingang aan de zijkant)

1131 LN Volendam

Telefoon 06 51526086

E-mail: wendy@powerinkids.nl

Web: www.powerinkids.nl